Mega Meubel Olen voor een sfeervol interieur

Wij bieden een kwalitatief aanbod en professioneel advies

Mega Meubel beschikt over een uitgebreide collectie meubelen, tuinmeubelen en interieurdecoratie die continu wordt aangepast en uitgebreid om aan de voorkeuren van onze klanten te blijven voldoen. Dankzij jarenlange ervaring staan we garant voor deskundig advies en kwalitatieve producten.

Van tuinmeubelen tot interieurdecoraties maar ook verlichting ,tapijten, slaapkamers etc. Kortom alles wat je nodig hebt om uw huis in te richten!

Bovendien is ons ruim assortiment trendy en betaalbaar. Kom gerust langs of bekijk ons online assortiment en wordt geïnspireerd!

 Pinksterzondag en Pinkstermaandag open van 10u tot 17u

Meubelen

Tuinmeubelen

Interieur

 PROMOTIES

Bestel via de webshop

Bent u zeker van uw keuze en wilt u zo snel mogelijk bestellen? Dan heeft Mega Meubel de webshop te Olen voor u. Binnen de kortste tijd worden de artiekelen geleverd of kan u ze afhalen in de meubelwinkel zelf.

Het hele assortiment 

In onze webshop vindt u nog niet het hele assortiment terug maar zowel tuinmeubelen als meubelen voor uw interieur kan u hier verkrijgen. Denk ook maar aan salons, matrassen, loungesets of zelfs decoratieartikelen. Kijk gerust even rond en bestel online met een gerust hart uw droomitem van Mega Meubel in Olen.

 

Sorteren volgens
Boxspring Select
1.250,00 EUR  
Del Mar Lounge 4SO € 1550
1.550,00 EUR  
Matras Pocket Oasis 90*200
245,00 EUR
359,00 EUR