Kwaliteitstapijten en vloerbekleding

Bij Mega Meubel vindt u eigenlijk alles om uw huis in te richten onder één dak. U hoeft dus niet van de ene winkel naar de andere te hollen om zowel uw meubelen, verlichting als loungesets te kopen. Dit kan u allemaal in één keer, wat het zoveel makkelijker maakt. Bovendien kan u ook alles in dezelfde stijl uitkiezen. Om uw interieur af te maken, biedt Mega Meubel een prachtig assortiment aan tapijten en vloerbekleding in Olen aan.

Tapijten

Ook de tapijtencollectie in Olen hoort bij het ruim assortiment van deze meubelwinkel. Zij beschikken over een ruim aanbod aan zowel tapijten voor in uw woonkamer als deurmatten voor bij het binnenkomen. Het grootste voordeel aan shoppen bij deze speciaalzaak is dat zij alles steeds op voorraad hebben. U hoeft dus niet wekenlang te wachten alvorens uw tapijt te kunnen meenemen. Bovendien kunnen de tapijten ook op maat worden gemaakt.

De soorten materialen waaruit de tapijten worden gemaakt zijn:

  • Synthetisch
  • Machinale wol
  • Handgeknoopt

De tapijten passen dus is alle interieurs, zowel klassiek als modern. Sla vandaag nog uw slag met de promoties op de einde reeks tapijten tot -70%.

Laminaatvloer

Niet enkel tapijten zorgen voor een warme of net hypermoderne look, ook de vloerbekleding op zich brengt veel bij tot de sfeer in huis. Bij Mega Meubel vindt u dan ook een mooie kwalitatieve laminaatvloer ligne 7. De afmeting per strook is 120 cm op 19 cm. De inhoud per verpakking bedraagt 1,82 vierkante meter. De laminaatvloer is makkelijk in elkaar te zetten door een uniclick systeem. Als extra voordeel krijgt u ook nog eens 15 jaar garantie.

Ontdek het gamma aan tapijten, kom langs of vul ons contactformulier in voor meer info of bij verdere vragen. Mega Meubel in Olen staat altijd tot uw dienst.