Matrassen, dekbedden en hoofdkussens voor uw slaapcomfort

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Niet alleen een gemiddelde van acht uur slaap draagt er toe bij dat u fris en monter de volgende ochtend aan uw dag kunt beginnen, maar ook uw bed is een grote factor voor een goede nacht. Meubelzaak Mega Meubel is uw specialist in slaapcomfort in Olen. Kom langs, bespreek uw problemen en ga samen voor de ideale oplossing.

Verschillende slaapsystemen

Bij meubelwinkel Mega Meubel vindt u een ruime keuze aan verschillende slaapsystemen. Zowel complete combinaties waarbij u met een hele slaapkamer naar huis vertrekt alsook enkele matrassen, boxsprings en lattenbodems kunnen worden uitgetest in de daarvoor voorziene plaats in de winkel. Er wordt altijd rekening gehouden met uw budget zonder de wensen van de klanten uit het oog te verliezen. Staat u dagelijks op met een pijnlijke rug? Wordt u regelmatig wakker ’s nachts? Houdt u van een harde of wilt u net een zachte matras? Geen enkel probleem is onoplosbaar wanneer u langsloopt bij deze specialist in slaapcomfort in Olen.

Bestseller matrassen

De matrassen die het meest verkocht worden en ook de beste kwaliteit bieden zijn de Comfeel Spring 600 matras en de Comfeel Bultex 600 matras. Deze matrassen hebben elk hun specifieke eigenschappen.

  • De Comfeel Spring 600 matras: dit is een hypoallergene matras met een driedelige opbouw van de kern met verschillende Bultex schuimtypes en puntelastische comfeel. De tussenlaag is opgebouwd uit pocketveren met een medium of firm ligcomfort.
  • De Comfeel Bultex 600 matras: dit is een hypoallergene matras met zeven comfortzones en een driedelige opbouw van de kern met verschillende Bultex schuimtypes. De matras heeft ook een luxe doorgestikte hoes in Tencel, Firm en medium ligcomfort.

De matrassen worden aangeboden met regelmatige promoties.