Vandaag binnen, morgen buiten met 4 Seasons

Een aperitiefje in de zon, rustig buiten eten of even ontspannen met een goed boek. Dat doet u van de ene dag op de andere met de seizoensmeubelen van Mega Meubel. Verhuis uw tuinset van uw veranda naar uw terras of omgekeerd en geniet zowel in de winter als in de zomer van het buitengevoel. Voor 4 Seasons in Olen bent u in deze meubelwinkel aan het juiste adres.

Voor binnen én buiten

Twee-in-een, daar houdt iedereen wel van. Het is niet enkel handig, maar u hoeft ook maar één keer te investeren in uw prachtige meubels voor zowel uw tuin als veranda. Met de 4 Seasons hebt u zowel in de winter uw plekje achter het glas, als in de zomer uw stekje op het terras. Deze meubelen zijn geschikt voor binnen als buiten en steeds van topkwaliteit. Natuurlijk kan de stijl helemaal naar uw eigen wens gekozen worden.

Dit zijn de beschikbare materialen:

  • Wicker, een kunststofvezel
  • Roestvrij staal
  • Textiel
  • Teak

Ook de all weather kussens zijn aangepast aan zowel binnen als buiten. Ze voelen zacht en aangenaam zoals een sofa in uw woonkamer, maar ze doorstaan met glans een regenbui wanneer ze buiten in de tuin staan te pronken.

Hoogwaardige kwaliteitsmeubelen

In deze meubelzaak in Olen kan u met al uw wensen, ongeacht uw budget, terecht voor al uw tuinmeubelen. Het professionele team zoekt de perfecte match. Ontdek nu het gamma 4 Seasons en ervaar meteen een vakantiegevoel wanneer u winter én zomer de zonnestralen kunt meepikken door uw hoogwaardige kwaliteitsmeubelen. Hebt u bijkomende vragen? Wenst u meer informatie? Wilt u een bestelling plaatsen of zijn er andere onduidelijkheden? Bel dan meteen of neem contact op met deze zaak via het contactformulier. U wordt steeds met de glimlach geholpen.